Bij de cursussen is de startdatum gegeven. Voor meer informatie en inschrijven, kijk bij de betreffende cursus of activiteit.

Je kunt je opgeven voor een activiteit via info@seedyk.com onder vermelding van je naam, mailadres en de activiteit waaraan je mee wilt doen.

Wil je meer informatie over een activiteit neem dan ook contact op via info@seedyk.com en stel gerust je vragen.

 

23 augustus 2023

Boekpresentatie van Cancer Opportunities.
Het boek Kanker Kansen dat in januari 2023 uitgekomen is, is nu vertaald in het Engels. Voor meer informatie over dit boek, hoe je het kunt bestellen, en waar je Engelstalige workshops kunt volgen, zie : www.canceropportunities.health

 

12 (online) en 19 sept 2023 (in de praktijk):

Basiscursus Hooggevoeligheid, voor volwassenen.
Word jij regelmatig overspoeld door je gevoel? Heb je het gevoel dat veel mensen je niet begrijpen? Raakt het je als iets onrechtvaardig is? Wens je dat iedereen om je heen in harmonie is? Grote kans dat je hooggevoelig bent. Wat is Hooggevoeligheid en hoe werkt het? Als je hooggevoeligheid in kunt zetten als kwaliteit in het dagelijks leven wordt hooggevoeligheid geen last maar een kracht. Zoals veel deelnemers na de cursus zeggen: ‘Ik accepteer mijzelf meer’. 
Deze cursus vindt plaats online en in de praktijk in Oentsjerk.

Cursusdata (dinsdagavonden):
Online cursus: 12 en 26 sept, 10 en 19 (!) oktober, 7 en 21 november, 7 (!) december 2023.
Live in de praktijk: 19 sept, 3, 17 en 31 okt, 14 en 28 nov, 12 december 2023.
De avonden starten om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur.
Investering: 245,- euro

 

Zaterdag 2 september 2023
Terugkomdag Persoonlijke groei

Voor alle mensen die eerder de basiscursus Hooggevoeligheid gedaan hebben, of een traject mbt hooggevoeligheid in persoonlijke sessies gevolgd hebben. 

Op deze dag gaan we uiteraard eerst kijken hoe je tuin er op dit moment uitziet. Staat er nog een hekwerk omheen, of komt er van alles binnen in de tuin. Een dag om je bewustwording op te scherpen. Er is aandacht over hoe het nu met je gaat en wat je nu kunt doen om je leven meer in balans te brengen. 

In de middag krijg je de kans om aan een persoonlijk thema te werken. Wil jij groeien op het gebied van werk, relaties, geld of gezondheid. En welke overtuiging houd je tegen om de volgende stap te maken op dit gebied? Met behulp van Logosynthese worden belemmerende overtuigingen kleiner of ze verdwijnen zelfs helemaal. Hierdoor kun jij je persoonlijke groei bevorderen in het najaar van 2023.

tijd: 10 uur – 17.00 uur
waar: in de praktijk in Oentsjerk
investering: 95,- euro, inclusief koffie en thee en een kom soep bij de lunch. Brood zelf meenemen. Wandelschoenen zijn nodig voor het middagprogramma.

 

Start woensdag 1 november 2023 
Krachtig op weg naar heling. Voor mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen.

Deze cursus is ontstaan naar aanleiding van het boek Kanker Kansen (www.kankerkansen.nl) en is ontworpen voor mensen die volop in het helingstraject zitten. Ik heb dit boek geschreven nadat ik 2020 zelf een kankerdiagnose kreeg. Na een kankerdiagnose weten veel mensen niet dat ze zelf actief hun helingsproces kunnen ondersteunen.

In deze cursus leer je hoe je met je ademhaling je immuunsysteem kan versterken. Hierdoor is je lichaam weer in staat om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Je leert wat de uitwerking van stress is op het lichaam en hoe je de stress kunt verkleinen met behulp van Logosynthese. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we de angst rondom het diagnosemoment verkleinen. Tenslotte gaan we aan de slag om te visualiseren hoe je leven eruit ziet over 2 jaar. Het blijkt dat mensen die herstellen na kanker, vaak een heel helder beeld voor ogen hebben waarom ze willen leven en hoe dat leven er dan uitziet. Dit is een fantastisch houvast op de momenten dat het moeilijk is omdat je pijn hebt of verschrikkelijk moe bent. En natuurlijk is er volop gelegenheid om ook je eigen verhaal te delen, maar het hoeft niet, je mag ook luisteren en meedoen met de oefeningen.

Na de cursus heb je tal van mogelijkheden om je eigen lichaamsherstel te ondersteunen.

tijd: 9.30 – 11.30
data: 1, 8 en 15 november 2023
waar: online
investering: 125,- euro
maximaal 6 deelnemers

 

agenda