Bij de cursussen is de startdatum gegeven. Voor meer informatie en inschrijven, kijk bij de betreffende cursus of activiteit.

Je kunt je opgeven voor een activiteit via info@seedyk.com onder vermelding van je naam, mailadres en de activiteit waaraan je mee wilt doen.

Wil je meer informatie over een activiteit neem dan ook contact op via info@seedyk.com en stel gerust je vragen.

Cursus Krachtig op weg naar heling

28 februari, 6 en 13 maart 9.30 u. – 11.30 u.
Online
€ 150,= Let op! Inschrijven via www.kankerkansen.nl  

Krachtig op weg naar heling. Voor mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen.
Vind je eigen kracht terug na een diagnose kanker. Je krijgt ondersteuning bij hoe je zelf zoveel mogelijk de regie kunt blijven voeren na een diagnose. Creëer meer veerkracht zodat je lichaam zo veel mogelijk meewerkt tijdens het behandeltraject. Met deze cursus krijg je een fysieke en mentale boost. Je leert op een nieuwe manier naar de toekomst kijken.

In deze cursus leer je hoe je met je ademhaling je immuunsysteem kan versterken. Hierdoor is je lichaam weer in staat om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Je leert wat de uitwerking van stress is op het lichaam en hoe je de stress kunt verkleinen met behulp van Logosynthese. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we de angst rondom het diagnosemoment verkleinen. Tenslotte gaan we aan de slag om te visualiseren hoe je leven eruit ziet over 2 jaar. Het blijkt dat mensen die herstellen na kanker, vaak een heel helder beeld voor ogen hebben waarom ze willen leven en hoe dat leven er dan uitziet. Dit is een fantastisch houvast op de momenten dat het moeilijk is, omdat je pijn hebt of verschrikkelijk moe bent. En natuurlijk is er volop gelegenheid om ook je eigen verhaal te delen, maar het hoeft niet, je mag ook luisteren en meedoen met de oefeningen.

Na de cursus kun je met behulp van tal van mogelijkheden je eigen lichaamsherstel te ondersteunen.

Het Gouden Uur; 
online supportgroep voor mensen met een kankerdiagnose. Meer info op www.kankerkansen.nl

8 maart 2024 – Je kunt je nu inschrijven voor deze datum
Overige data (inschrijving nog niet gestart):
5 april 2024
17 mei 2024
14 juni 2024
12 juli 2024
Vrijdag van 10:30 – 12.00 uur
Inschrijven via info@kankerkansen.nl

Workshop Verminderen Angst en Onrust
22 maart 2024 9.30 u. – 11.30 u.
€ 50,=

Als je te maken krijgt met kanker, kan dat veel angst en zorgen met zich meebrengen. Maar je staat er niet alleen voor! In onze workshop leren we je hoe je je angst kunt verminderen met behulp van Logosynthese.
Het omgaan met stress en angst wanneer je kanker hebt, is een hele uitdaging. Vaak maken we ons zorgen over wat er kan gaan gebeuren. Deze workshop kan je helpen om minder angstig te zijn, zodat je meer kunt genieten van de waardevolle momenten met je dierbaren.
Wanneer de stress in je lichaam afneemt, kan je lichaam beter herstellen. Doe mee en ontdek hoe je jouw veerkracht kunt vergroten!

Workshop Leefstijl
€ 125,= Opgeven op www.kankerkansen.nl
28 maart; 4 april en 18 april 2024
15.30 u. – 17.00 u.

Door een verandering aan te brengen in je leefstijl  kun je het herstel ondersteunen. Deze cursus stimuleert je om bewustere keuzes te maken in je leefstijl. Je krijgt tips aangereikt om een verandering aan te brengen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, slaap of sociaal contact. Elke stap die je maakt naar een gezonder leven komt je herstel ten goede. De workshop bestaat uit drie online bijeenkomsten.

agenda

Het Gouden Uur